NIDESTTE - marochinarie de inalta calitate: posete, genti, accesorii

Acasa Despre noi Produse Catalog Contact

 

 
 

NIDESTTE este o marca tanara fondata in 2008, care redefineste conceptul de marochinarie de calitate.

Toate materialele si accesoriile folosite la realizarea posetelor si gentilor sub marca NIDESTTE sunt atent selectate de la furnizori externi, in special din Italia si Franta. Designerul Georgiana Nicolaescu a creat schita fiecaruia dintre produse si este implicata activ in toate aspectele procesului de productie. Toate posetele si gentile sunt realizate manual de catre mestesugari cu o bogata experienta in domeniul marochinariei.

Productia este axata pe posete, genti, posete plic si curele din piele pentru femei dar exista si modele care folosesc combinatii originale intre piele si alte materiale, cum ar fi materialele textile sau piei de animale exotice. Ultima colectie include de asemenea si produse de marochinarie pentru barbati.

Designerul Georgiana Nicolaescu colaboreaza cu alti designeri romani pentru realizarea de posete haute couture care sunt etalate pe podiumurile deferitelor prezentari de moda din Romania. Pentru ocazii speciale, aspectele de design sunt discutate personal cu clientii exigenti care pun accent deosebit pe originalitate, rezultand creatii unice potrivite pentru evenimente deosebite.

Din martie 2011 NIDESTTE a lansat noul brand GIUKA - cele mai noi produse si oferte sunt prezentate pe site-ul brand-ului GIUKA.

Showroom: Bucuresti, Str. Paul Greceanu Nr.8
Web: www.giuka.ro
email: g@giuka.ro
mobil: 0744.550.805